Vestfossen: Antatt ruset bilfører mot kjøreretningen på E134• publisert
• oppdatert
- annonse -

Mannen som antas å være bilføreren som kjørte mot kjøreretningen på E134 onsdag ved 1530-tiden onsdag, motsatte seg arrest da politiet ville ta kontroll på mannen.

Måtte påsettes håndjern

To menn i 30-årene, som satt i bilen som forårsaket kollisjon der totalt tre biler var involvert, ble etter ulykken pågrepet og innbrakt på mistanke om uaktsom kjøring og kjøring i påvirket tilstand. Dette siden det er noe uklart hvem som var fører av bilen på ulykkestidspunktet.

Antatt bilfører påsatt håndjern

Mannen som antas å være bilens fører, viste seg så lite samarbeidsvillig at han måtte påsettes håndjern og plasseres i politibilen med makt.

Politibetjent fra Sør-Øst politidistrikt foretar avhør av en av de involverte, i det bilen som forårsaket ulykken fraktes bort.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Mot kjøreretningen i en kilometer

Bilen med de to hadde kjørt mot kjøreretningen, og følgelig på feil side av midtdeleren, fra avkjørselen mot Ormåsen på E134 og i nøyaktig en kilometer mot Kongsberg – da sammenstøtet inntraff.

Den aktuelle bilen, En 2007-modell Toyota Avensis, er hjemmehørende i Holmestrand.

LES OGSÅ DETTE:
Lastebil stanset all togtrafikk mellom Vestfossen og Hokksund

Kun materielle skader

Politiet meldte ved 16-tiden at ingen var skadet som følge av ulykken. Men på grunn av omstendighetene, ønsker de å komme i kontakt med fører av en bil som beskrives som en bronsefarget SUV, med tanke på vitneforklaring. Vedkommende skal ha forlatt stedet før politiet ankom.

All trafikk mellom Fiskum og Hokksund stanset helt opp i halvannen time som følge av ulykken.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Veien stengt i halvannen time

All trafikk fra Kongsberg mot Hoksund stoppet opp på grunn av ulykken, og måtte i omlag halvannen time, inntil veien var ryddet kl 16.00, ledes via Fiskum mot Vestfossen.

Vertikalfoto av den aktuelle veistrekningen på E134.
Grafikk: GOOGLE EARTH

 

- annonse -