Mannen som antas å være bilføreren som kjørte mot kjøreretningen på E134 onsdag ved 1530-tiden onsdag, motsatte seg arrest da politiet ville ta kontroll på mannen.

Måtte påsettes håndjern

To menn i 30-årene, som satt i bilen som forårsaket kollisjon der totalt tre biler var involvert, ble etter ulykken pågrepet og innbrakt på mistanke om uaktsom kjøring og kjøring i påvirket tilstand. Dette siden det er noe uklart hvem som var fører av bilen på ulykkestidspunktet.

Antatt bilfører påsatt håndjern

Mannen som antas å være bilens fører, viste seg så lite samarbeidsvillig at han måtte påsettes håndjern og plasseres i politibilen med makt.

Politibetjent fra Sør-Øst politidistrikt foretar avhør av en av de involverte, i det bilen som forårsaket ulykken fraktes bort.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Mot kjøreretningen i en kilometer

Bilen med de to hadde kjørt mot kjøreretningen, og følgelig på feil side av midtdeleren, fra avkjørselen mot Ormåsen på E134 og i nøyaktig en kilometer mot Kongsberg – da sammenstøtet inntraff.

Den aktuelle bilen, En 2007-modell Toyota Avensis, er hjemmehørende i Holmestrand.

Kun materielle skader

Politiet meldte ved 16-tiden at ingen var skadet som følge av ulykken. Men på grunn av omstendighetene, ønsker de å komme i kontakt med fører av en bil som beskrives som en bronsefarget SUV, med tanke på vitneforklaring. Vedkommende skal ha forlatt stedet før politiet ankom.

LES OGSÅ:
HOKKSUND:
Kvinnelig bilfører stanset i narkorus
All trafikk mellom Fiskum og Hokksund stanset helt opp i halvannen time som følge av ulykken.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Veien stengt i halvannen time

All trafikk fra Kongsberg mot Hoksund stoppet opp på grunn av ulykken, og måtte i omlag halvannen time, inntil veien var ryddet kl 16.00, ledes via Fiskum mot Vestfossen.

Vertikalfoto av den aktuelle veistrekningen på E134.
Grafikk: GOOGLE EARTH