Som et tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, trekker Norsk Tipping fire ganger i året ut en gruppe vinnere i en såkalt supertrekning, hvor hver vinner får en million.

Denne påskeaften var den en kvinne fra Øvre Eiker som gikk av med seieren sammen med 47 andre nyslåtte lottomillionærer, men det spesielle her var at Norsk Tipping ikke rakk å ringe den heldige vinneren før pengene var på konto.

Fikk ikke kontakt med vinneren

Saken var nemlig den at Eiker-kvinnen som hadde kjøpt lottokupongen hos Vestfossen Spill og Kiosk, hadde glemt å lade mobiltelefonen hun hadde i veska til enhver tid, slik at den var tom for strøm.

Tusen av disse sedlene var gevinsten kvinnen fra Vestfossen fikk inn på konto etter påskeaftenens supertrekning.
Foto: NORGES BANK

– Jeg skulle inn på kontoen min i formiddag for å sjekke om jeg hadde fått inn skattepengene. Da så jeg at det var kommet inn en million kroner fra Norsk Tipping. Jeg skjønte ingenting, så jeg måtte ringe og sjekke om det var riktig. Og det var det. Så utrolig moro, var meldingen fra den lykkelige vinneren da Norsk Tipping omsider kom i kontakt med henne.

LES OGSÅ:
VESTFOSSEN:
Årets gressbrannsesong har startet

Deler gevinsten med familien

Kvinnen avsluttet med å fortelle at hun har planer om å dele gevinsten med familiemedlemmer, så det gamle ordtaket står seg åpenbart fortsatt:

«Når det regner på presten, drypper det på klokkeren.»