Aesir Academy i Krokstadelva fikk Lørdag en ny Verdensmester i Chuck Norris System Karate og point fighting, når Shaun Vincent Arano Berntsen vant alle sine 3 kamper i en beintøff gruppe av sorte belter.

STOLT VERDENSMESTER
Shaun Vincent Arano Berntsen med mesterskapstrofeet og medaljen.
Foto: PRIVAT

Berntsen verdensmester

Han lå under i alle kamper men hentet seg mesterlig opp og vant overbevisende etter å ha fulgt planen som han med hans stefar, Master Fjeld lagde før avreise til USA.

Goli med 2. og 3. plass

Emil Liavaag Goli havnet i en vanskelig gruppe, kjempet beinhardt og oppnådde 3.plass i Chuck Norris System Karate i kamp, samtidig som han henter hjem en super 2. plass i Våpenkata.

Aesir Academy ble senere på kvelden kåret til Årets skole i Chuck Norris sin organisasjon, United Fighting Arts Federation av selveste Grandmaster Chuck Norris selv.
Samtidig fikk de utmerkelse for å være organisasjonens nest største skole.

Krav Maga og Jiu Jitsu

UFAF, eller United Fighting Arts Federation, har hele 24 skoler i USA i tillegg til flere skoler i Mexico og Norge som underviser i blant annet kampsportene Krav Maga og brasiliansk Jiu-Jitsu.

LES OGSÅ:
Hele 95 veier i Drammen får nytt navn - 35 av disse ligger i dag i Nedre Eiker

– En fantastisk avslutning på en utrolig uke her i Las Vegas, sier Master Fjeld som representerer Grandmaster Chuck Norris i Europa.

Over 200 deltagere

– Jeg er så utrolig stolt av min stesønn Shaun og elev Emil, som har forberedt seg så godt og som fikk så fantastiske resultater! Hver gang vi har deltatt på dette mesterskapet som har over 200 deltakere, henter vi hjem medaljer og gode plasseringer og nå fikk vi vår Verdensmester.

TO MASTERE
Grandmaster Chuck Norris og hans representant i Europa, Master Kenneth Fjeld.
Foto: PRIVAT

Årets skole

– å bli kåret til Årets skole i organisasjonen betyr også mye for det bekrefter at vi har ekstrem høy kvalitet på det vi gjør, anerkjent av Grandmaster Chuck Norris og hans styre i UFAF.

Høy standard i alle aldre

Alle våre elever holder høy standard om de er 4 år eller 60, hvitt belte eller Sort, om de trener Karate, Brasiliansk Jiu Jitsu, Krav Maga, Mixed Martial Arts eller Kickboksing.

– Vi har elever i Verdensklasse i alle arter, alt under Grandmaster Chuck Norris sin paraply og alt med hans krav til kvalitet intakt, kan Master Kenneth Fjeld fortelle. Han har utvilsomt har sine ord i behold etter helgens stevne i USA.

LES OGSÅ:
Ranet av to menn på Mjøndalen stasjon