20 ansatte ble torsdag 27. oktober hedret for sin 25 år lange innsats i kommunen.
​Av de 20 var 17 til stede på middag på Sanden hotell sist torsdag, der også kommunalsjefer, formannskapet og representanter fra administrasjonen var invitert.

– Takk for innsatsen!

Ordfører Knut Kvale og fungerende kommunedirektør Leif Arne Steingrimsen var vertskap for hedersmiddagen og tok imot alle gjestene. Deretter var det duket for en bedre middag, før ordføreren holdt sin tale til årets jubilanter.

– 25 år er lang tid! Øvre Eiker kommune er heldige som har så mange flinke og kompetente folk som vil jobbe hos oss så lenge og være kommunens ansikt utad. Takk for innsatsen deres og gratulerer så mye, sa Kvale som delte ut gullklokke eller gavekort til hver og en.

En million arbeidstimer

Leif Arne Steingrimsen har fungert som kommunedirektør i en uke og syntes det var en ære å få være med og hedre jubilantene.

LES OGSÅ:
Øvre Eiker kommune lanserer nye nettsider for innbyggermedvirkning

– Dere som vi feirer i dag, begynte i kommunen i 1997. Både Øvre Eiker og verden forøvrig har forandret seg mye på de 25 årene. Her i kommunen har vi for eksempel blitt 7000 flere innbyggere på de årene dere har jobbet her. Samlet har dere jobbet 500 år i Øvre Eiker og en million arbeidstimer. Det er imponerende! Tusen takk for jobben dere har gjort og fortsatt gjør, avsluttet Steingrimsen.

Takket hver enkelt

Kommunalsjefene ville gjerne si noen ord om hver enkelt jubilant, om deres yrkeskarriere i kommunen og hva de nærmeste kollegene setter mest pris på i jobbhverdagen. Det var seksjon Helse og velferd, Oppvekst og Kultur og livskraft som hadde 25- årsjubilanter i år.

Nattevakt og folkevalgt

Kim Mogen Myhre har jobbet 25 år som nattevakt i hjemmetjenesten, i tillegg til at han er folkevalgt i kommunestyret. Han fortalte om en rivende utvikling gjennom årene han har jobbet i kommunen.

Kim Mogen Myhre er i tillegg til nattevakt i hjemmetjenesten, også folkevalgt i kommunestyret.
Foto: SENTERPARTIET

– Digitalisering må vel være stikkordet for den største endringen i arbeidshverdagen. Fra å lese på oppslagstavle med opphengte lapper i ’97, går vi i dag rundt med mobiler, nettbrett og diverse velferdsteknologi på jobb. Så det har skjedd mye på de årene.

LES OGSÅ:
Torodd Eriksen blir tjenesteleder for kultur og frivillighet i Øvre Eiker

Men når alt kommer til alt er det to ting som har gjort at jeg har blitt i jobben gjennom så mange år. Det ene er den flotte arbeidsplassen min, hjemmetjenesten, som er så fleksibel. Og det andre er de aller nærmeste kollegene mine, avsluttet Mogen Myhre.

Vi gratulerer alle 25-årsjubilantene!

foran f.v: Linda B Wagelid, Bjørg Sande, fung. kommunedirektør Leif Arne Steingrimsen, ordfører Knut Kvale, Kjetil Karlsen og Inger Tone Nikkerud.
Bak f.v: Kari P. Nilsen, Hilde Tangen Lobben, Beate Grønlie, Kim Mogen Myhre, Bijan Gharahkhani, Wenche G. Kristiansen, Lisbeth Hennum, Kristin B. Skaalen, Merete Weggersen, Anne Barbro Kårtvedt, Eva Kristin Thomassen, Siw Iren Stensland, Gunvor M. Flatin Lien.
Ikke til stede: Ole Runar Håkestad, Linn Elisabeth Strøm og Solveig Klæverud Holden.
Foto: ØVRE EIKER KOMMUNE

EP2022-10012