Stjålet: Har du sett Øvre Eiker Røde Kors´ Toyota Hiace eller ATV?

SISTE:
Både bilen og ATV'en som var meldt stjålet har nå kommet til rette. En mann er i tillegg pågrepet. En kilde Eikerposten har vært i kontakt med, forteller imidlertid at han møtte bilen med ATV på tilhenger i Vestfossen kl 07.10 i dag, og da skal det ha vært to menn i bilen.

Øvre Eiker Røde Kors´ mannskapsbil med registreringsnummer SD48336 stjålet fra Røde Kors-huset i Vestfossen i natt. Foto: ØVRE EIKER RØDE KORS

Politiet meldte ved nitiden at de rykket ut til Røde Kors-huset i Vestfossen hvor det hadde vært innbrudd sist natt.

Det viser seg nå at Øvre Eiker Røde Kors´ uniformerte Toyota Hiace mannskapsbil og en ATV har blitt stjålet. Mannskapsbilen er i utgangspunktet lett gjenkjennelig, med et rødt kors og en rød stripe og teksten «Røde Kors» på sidene, i tillegg til et telefonnummer. Men det kan selvfølgelig ha blitt fjernet.

Viktig for beredskapen

Foto: ØVRE EIKER RØDE KORS

Melding om innbruddet og tyveriet ligger allerede ute på Øvre Eiker Røde Kors sin Facebookside, hvor de gjør oppmerksom på at bilen og Polaris ATV’en (bildet) er viktig for hjelpekorpsets beredskapen i Eiker.

Hjelpekorpset håper folk vil holde øyne og ører åpne, og melde fra til politiet på telefon 02800 hvis de har opplysninger å komme med.

– Spre meldingen på Facebook!

De vil i tillegg sette pris på at så mange som mulig sprer meldingen om innbruddet og tyveriet på Facebook, slik at de kan få igjen materiellet som blant annet brukes i forbindelse med ettersøkninger og annen livsviktig tjeneste.

LES OGSÅ:
Vestfossen: - Endelig er Villars tilbake

Toyota Hiacen har registreringsnummer SD48336. mens Polaris ATV’en har registreringsnummer KA3746.