Stavanger: Ble stoppet på kaia med over tusen liter øl• publisert
• oppdatert
Risavika havn, hvor den uheldige varebilsjåføren kom i land, ligger omtrent 20–30 minutters kjøring fra Stavanger sentrum.
Foto: FJORD LINE
- annonse -

En mann fra Haugesund må trolig se langt etter både juledrammen og varebilen sin, etter at det ble bom stopp med Tollvesenets hjelp på kaia i Stavanger sist søndag.

Det var Tollvesenet som sist tirsdag meldte om varebilsjåføren fra Haugesund som ble stoppet i det han kom i land med ferge fra Danmark til Risavika i Stavanger på morgenen, søndag 25. november. Normalt en stille dag, men denne gangen var Tollvesenet – uheldigvis for sjåføren – på pletten.

Stavanger: Ble stoppet på kaia med over tusen liter øl 1
1433 liter alkohol, 1000 sigaretter og 4,5 kilo tobakk ble fangsten Tollvesenet gjorde i Risavika sist søndag.
Foto: TOLLVESENET

Gjorde store øyne

Etatens tjenestemenn gjorde store øyne da de gjorde fangsten, som var betydelig over lovlig kvote både for alkohol og sigaretter. For hva kan man ellers si til 1433 liter alkohol, 1000 sigaretter og 4,5 kilo tobakk. For ikke en gang etter omfattende budsjettforhandlinger i regjeringskretser vil nok de tollfrie kvotene noen sinne komme i nærheten av disse mengdene.

Tollvesenet forteller videre at mannen fra Haugesund formelt er å betrakte som mistenkt for smugling, og blir anmeldt for dette.

LES OGSÅ
Smuglet halmballer fra øst-Europa til Akershus
- annonse -