Sparebanken Øst har brukt sommeren til å hente tre nye direktører til toppledelsen. Endringen i ledelsen kommer i det banken rigger seg for ytterligere vekst og utvikling, heter det i en pressemelding.

Sparebanken Øst ønsker å øke oppmerksomheten på at nye digitale løsninger må integreres i hele bankens virksomhet. Banken har det sentrale Østlandsområdet som sitt primære markedsområde og har gjennom ansettelsene fått tilført ressurser som skal bidra til at banken når sine målsettinger i et marked med sterk og økende konkurranse heter det videre.

Fra bank, forsikring og luftfart

Sparebanken Øst har ansatt Kirsten O. Østby-Deglum (36) som Direktør juridisk, Østby-Deglum kommer fra stilling i konsernsekretariatet i DNB Bank ASA.

Som Direktør kunde har banken ansatt Kjartan Reve (39), Reve kommer fra stillingen som konserndirektør i Fremtind forsikring.

Som Direktør digital og marked har bankens ansatt Eivind Weldingh Christiansen (41), Christiansen kommer fra stillingen som SVP digital innovation i Norwegian Air Shuttle hvor han hadde ansvar for alle digitale flater og e-commerce.

LES OGSÅ:
Dyrsku'n i Seljord er avlyst for første gang på 154 år

Fra 1. september ser toppledergruppen i Sparebanken Øst slik ut:

Administrerende Direktør Pål Strand
Viseadministrerende direktør Kjell Engen
Direktør økonomi og finans Thor Henning Bråthen
Direktør kunde Kjartan Reve (Ny)
Direktør digital og marked Eivind W. Christiansen (Ny)
Direktør juridisk Kirsten O. Østby-Deglum (Ny)
Direktør it og automasjon Arnljot Lien