I går, lørdag åpnet dørene til nye Quality Hotel River Station i Drammen. De ansatte på det nybygde hotellet ser frem til å ønske alle gjester velkommen og invitere byens innbyggere inn til ulike opplevelser i løpet av åpningshelgen, kan Quality Hotel fortelle i en pressemelding.

Fredag kl 12.00 var det offisiell snorklipping med ordfører Tore Opdal Hansen, gårdeier Bane NOR Eiendom representert av Sven Kruse-Jensen og hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit. Hotellgjester, samarbeidspartnere og kunder var tilstede under markeringen og kunne nyte deilig kake til sang fra Carl-Henrik Nilsen, tidligere deltaker i Norske Talenter.

STASJONSNÆR<br/>Nærheten til Drammen stajon er det lite å utsette på. Her et bilde tatt i sommer under byggeprosessen.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

? Endelig er den store dagen her, endelig er vi i gang! Å få åpne dette flotte hotellet i akkurat Drammen, er enormt stort og vi er alle ydmyke over oppgaven. Vi er et veldig stolt team som gleder oss til å vise byen hotellet og alt vi har å tilby, sier hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Hele 247 hotellrom

Et av hotellets 247 rom.
Foto: NORDIC CHOICE

Utover 247 hotellrom har hotellet en hovedrestaurant, Brasserie X, med plass til 80 gjester, Sidespor Bar med utsikt over togskinnene og Drammenselva, shuffleboard, treningsrom, storsalen Elvebredden og 9 konferanserom.

LES OGSÅ:
Drammen kommune vil stenge Visjon Norge

? Bane Nor Eiendom er veldig fornøyd med samarbeidet med Nordic Choice Hotels og Quality Hotel, og har sett frem til åpningsdagen lenge. Vi gratulerer med dagen og ønsker stort lykke til fremover, sier prosjektsjef Sven Kruse-Jensen fra Bane NOR Eiendom som er hotellets byggherre.

Ordføreren klippet snora

Ordfører i Drammen, Tore Opdal Hansen fikk æren av å klippe snoren og erklære hotellet for offisielt åpnet.

? Dette en gledens dag! Vi har ventet lenge på et topp moderne kurs og konferansehotell, det har Drammen trengt, og nå har vi endelig fått det, sier Tore Opdal Hansen, ordfører i Drammen.

Hotellet er et konferanserettet hotell i bykjernen av Drammen som også satser på å få mye besøk av drammenserne i hotellets restaurant og bar. Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit kan fortelle at det skal skje mye hyggelig på det splitter nye hotellet under åpningshelgen.

SÆRPREG
Uansett om man liker bygget eller ikke, så vil det utvilsomt sette sitt spesielle preg på byen, også som et overnattings- og oppholdssted for dens gjester.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Åpningshelg med mye på menyen

? I dag, fredag kl 16.00 åpner vi for første gang «Jazzy After Work». Her får vi musikk fra Carl-Henrik Nilsen Kvartett og vi serverer Street food-buffet. Resten av kvelden blir det storslått feiring i baren med DJ. Lørdag serverer vi “Lørdagsbrunsj” med noe for enhver og vi håper så mange som mulig kommer innom for å se hotellet i løpet av helgen, avslutter Tveit.

LES OGSÅ:
Buss for tog mellom Drammen og Asker i påsken