Politiet går nå ut med etterlysning av en brun Toyota Rav4 som disponeres av en mann som er siktet for drapet, men som enda ikke er pågrepet.

Hva er bilens bevegelser før- og etter drapet?

Bilen politiet etterlyser, og som politiet tror disponeres av siktede, har kjennetegn KT 86796. Hvis noen har sett denne i perioden før eller etter drapet mandag kveld, ønsker politiet informasjon slik at de kan kartlegge mannens bevegelser før- og etter drapet.

Publikum kan ringe politiets tipstelefon 961 45 611, eller melde inn i politiets tipsløsning via denne lenken.

Siktede har relasjon til avdøde

I følge en pressemelding som ble sendt kl 17.35 i dag, har siktede en relasjon til avdøde, men politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen forteller at hun ikke kan fortelle hva slags relasjon det dreier seg om.

Politiet opplyser videre at den foreløpige obduksjonen av mannen som var midt i 70-årene bekrefter at mannen var blitt påført skader som han siden døde av, og som bekrefter at det er snakk om et drap.

LES OGSÅ:
HOKKSUND:
Flere meldinger om forvirret dame som går midt i veien i sentrum

– Ikke et tilfeldig offer

Mathiassen forteller at de nå arbeider med full styrke for å finne ut hva som har skjedd, og har også fått bistand fra Kripos i arbeidet. Målet er å gi de pårørende et svar på hva som er bakgrunnen for hendelsen, men det er så langt ikke noe som tyder på at avdøde er et tilfeldig offer.

HER ER SAKEN
* Mandag kveld, 23. desember 2019 kl 19.37 mottok politiet melding fra AMK om at de hadde rykket ut til en eldre mann som var funnet ved Loe Bruk i Hokksund, med skader som siden skulle vise seg å være forenlige med drap.

* Kort tid senere, kl 20.24 ble mannen midt i 70-årene erklært død på stedet, og drapsetterforskning ble iverksatt.

Kilde: Sør-Øst politidistrikt