Heller ikke «Akustisk i Eiker» har sluppet unna koronarestriksjoner og usikkerhet rundt støtteordninger, men på onsdag åpner de litt opp og inviterer til konsert med «århundrets stemme», nemlig Elg fra Dance With a Stranger.

Kun 100 publikummere

I tråd med de nye restriksjonen vil kun 100 publikummere kunne nyte konserten, på anviste plasser og i et lokale hvor den eneste alkoholen man får er den som skal brukes på henda, kan Tor Erik Fredheim hos Akustisk i Eiker fortelle, som legger til at onsdagens konsert dessverre allerede er utsolgt.

Samfunnshuset i Mjøndalen i Drammen kommune, som tross dette fremdeles bærer navnet «Nedre Eiker samfunnshus».
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

– En etterlengtet kulturell opplevelse

Hundre heldige utvalgte i Drammen og Eiker vil med dette få en etterlengtet kulturell opplevelse onsdag 3. mars, ifølge en svært optimistisk Fredheim.

Til tross for alle restriksjoner og begrensninger, er det altså nå duket for en ny konsert i serien som har hatt artister som Ole Paus, Eva Weel Skram og Sondre Lerche med flere på scenen.

Elg fra Dance With a Stranger kommer som tidligere nevnt onsdag 3. mars, og arrangøren kan love en herlig kulturelle opplevelse i trygge omgivelser.

LES OGSÅ:
På lørdag braker det løs i Vestfossen

5-årsjubileum

Akustisk i Eiker har i år 5-årsjubileum, og selv om jubileumsåret så langt ikke har blitt som forventet ser arrangøren fremover. I april står Ingrid Olava på scenen, og til høsten planlegges en større markering med konserter over flere dager.

Venneforening

Nytt for året er også at det har blitt lansert en venneforening, hvis medlemmer får goder som forhåndssalg og rabatter til konsertene. Tiltaket har mildt sagt tatt av, og foreningen nærmer seg tresifret antall medlemmer. Men arrangøren kan melde at det er plass til flere.

2021-02066