Line Therese Løken (36), fra Drammen, blir ny rådgiver for medvirkning og ungdomskultur i Øvre Eiker kommune. Hun tiltrer stillingen 1. september.

– Jeg gleder meg til å ta pulsen på Øvre Eiker, sier hun, og har allerede hodet fullt av ideer for å få fram enda flere perspektiver fra innbyggerne.

Med røtter i Øvre Eiker

– Øvre Eiker er barndommens bygd! Der satt jeg tenna i solvarm tomat, kjørte karusell på Vestfossenmarken og var på biltur til Skotselv, sier Line.

Hun har et nært forhold til Øvre Eiker også som voksen:

– Favorittosten min Holtefjell XO blir lagd her, og på Ormåsen skole hadde jeg praksis. Nå gleder jeg meg til å bidra til at Øvre Eiker blir Norges mest inkluderende kommune, fortsetter hun.

Ungdom og grendeutvalg

– Vi ønsket å styrke oss enda mer på innbyggermedvirkning og på ungdom. Så vi slo det sammen da en stilling ble ledig, og satset på spennende søkere som vil jobbe for ungdom og grendeutvalg, sier kommunalsjef for kultur og livskraft i Øvre Eiker kommune, Christer Best Gulbrandsen.

LES OGSÅ:
Hokksund: Nå er s-en på plass på skiltet til vaksineringslokalet

– I sterk konkurranse med 20 andre var det Line som vi landet på. Hennes kombinasjon av faglig tyngde på ungdomskultur, koblet med kreativitet og engasjement for medvirkning overbeviste oss, legger Torodd Eriksen, tjenesteleder for kultur og frivillighet til.

Kom med idéene!

– Jeg er svært åpen for nye ideer, beundrer initiativ, og brenner for samskaping, sier Line.

– Når man får til noe sammen, som et lag, er det mye mer tilfredsstillende enn å klappe seg selv på skuldra, avslutter hun.

Line Therese Løken begynner som rådgiver for medvirkning og ungdomskultur i Øvre Eiker kommune 1. september.

2021-06016