KONGSBERG:
Kvinne knivstukket og ranet i bolig i sentrum

- Meldt av politiet på Twitter torsdag 25. mars 2021 kl 22.21.

Politiet meldte at de kort før klokka ti torsdag kveld fikk melding fra en kvinne som fortalte at hun hadde blitt angrepet med kniv og ranet i Kongsberg sentrum.

Ansiktsskader

Politipatruljen som kom til stedet kunne fortelle om en kvinne med skader i ansiktet som ble tatt hånd om av helsepersonell og var blitt kjørt med ambulanse til sykehus med ukjent Skadeomfang

Politiet har ikke kommet nærmere en forklaring på bakgrunnen for hendelsen og er heller ikke kjent med om det er noen relasjoner mellom partene.

En person pågrepet

Kort før klokka elleve kunne politiet melde at de hadde kontroll på en av de antatte gjerningspersonene og at de arbeidet med å få kontroll på flere gjerningspersoner.

Søk etter flere gjerningspersoner

Så langt har politiet ytterligere en person i kikkerten som nå er besluttet pågrepet.

Sophus Lies vei

I Laagendalsposten kunne man fredag morgen lese at knivstikkingen og ranet hadde funnet sted i Sophus Lies vei på Risteteigen.

LES OGSÅ:
MJØNDALEN:
Tre hester løper løs i Mjøndalen sentrum

Audun Breivik hos kongsbergpolitiet kunne videre fortelle at to personer så langt var pågrepet i saken, og at de lette etter ytterligere en person.

– Nå blir saken etterforsket av politiet her på Kongsberg, med både teknisk og taktisk etterforskning, fortsetter Breivik, som ikke ønsker å si noe om de involverte kjente hverandre.

Skråfoto: GOOGLE EARTH

2021-03059