Kongsberg interkommunale legevakt flytter koronateststasjonen til Kongsberghallen

Gjelder innbyggere i Kongsberg, Flesberg, Rollag og Øvre Eiker.

Teststasjonen på Fornebu i Bærum ble etablert allerede i slutten av mai, og er på samme måte som den i Kongsberg etablert på et stort åpent område med enkel adkomst med bil.
Arkivfoto: BJØRN ERIK NEBELL

Øvre Eiker og Kongsberg kommuner melder på respektive nettsider at testestasjonen for covid-19 flytter til parkeringsplassen ved Kongsberghallen allerede fra mandag 19. oktober.

Bestilling av test via skjema

For både Kongsbergs og Øvre Eikers innbyggeres del, skjer bestilling av koronatest på samme måte som tidligere, via denne nettsiden – hvor du vil finne et skjema som må fylles ut før du kan la deg teste.

En annen mulighet for å bestille tid for test er ved å ringe bestillingstelefon 32 86 68 10.

14 testet positivt i Øvre Eiker

Øvre Eiker kommune melder på sine nettsider at 14 personer så langt har testet positivt for covid-19 (koronavirus). Det siste smittetilfellet ble påvist så sent som torsdag 15. oktober.

45 testet positivt i Kongsberg

I Kongsberg er smittetallet nå oppe i 45, og det siste smittetilfellet ble meldt så sent som lørdag 17. oktober.

Fontenehuset holder nå stengt

Smittesporingen involverer i dette tilfellet Fontenehuset i Kongsberg.  Ansatte og medlemmer av Fontenehuset som er nærkontakter blir kontaktet direkte av kommunens smitteteam. Fontenehuset er av den grunn stengt neste uke og åpner igjen mandag 26.10.

LES OGSÅ:
Øvre Eiker kommune lanserer nye nettsider for innbyggermedvirkning

På denne siden vil du finne informasjon om korona og covid-19-testing fra Øvre Eiker kommune.

Ikke oversikt over friskmeldte

Øvre Eiker kommune forteller videre at det er fastlegene (og i noen tilfeller, sykehusene) som følger opp hver enkelt person som har blitt smittet. Friskmelding innebærer en avklaring mellom behandlende lege og pasient, og denne informasjonen har kommunen i utgangspunktet ikke oversikt over. Derfor vil det ikke bli publisert oversikt over antall friskmeldte.

På denne siden vil du finne informasjon om korona og covid-19-testing fra Øvre Eiker kommune.

Testestasjon: Numedalsveien 80, 3617 Kongsberg

For de som ikke er lokalkjent, kan vi fortelle at Kongsberghallen på Skavanger har adresse Numedalsveien 80, 3617 Kongsberg. Følg skilting fra krysset ved Kiwi i Numedalsveien.