Mye tyder på en fullsatt Haug kirke i Hokksund under begravelsen til ofrene etter den tragiske togulykken i Danmark for halvannen uke siden, da bilen familien satt i ble truffet av toget. En ulykke som kostet far og sønn livet.

Det var på lørdag 6. juli at familiens bil ble truffet av den såkalte «Letbanen» i det de skulle krysse jernbanesporet ved en overgang uten bommer i Thulstrup i Midtjylland.

Kim André

Kim André Nielsen var et kjent navn innen fotballkretser gjennom en årrekke. Blant annet som spiller for Mjøndalen IF og Steinberg IL, og skulle etter planen tegne en ny kontrakt som fotballspiller for Steinberg til høsten.

Benjamin

Sønnen, Benjamin Sørvang Nielsen ville fylt åtte år bare to dager etter den fatale ulykken, og var elev ved Hokksund barneskole. Der vil en minneseremoni etter planen finne sted når skolen begynner igjen til høsten.

Begraves torsdag 18. juli kl. 11.00

Torsdag 18. juli klokken 11.00 vil familie, slekt og venner være til stede i Haug kirke for å ta et siste farvel med de to, som ble revet bort så brått og brutalt.

LES OGSÅ:
Eagles-jentene fra Eiker på 11. plass i EM i cheerleading