HOKKSUND:
Flere maskerte menn tok seg inn i bolig – en person knivskadet

- Melt av politiet på Twitter lørdag 15. mai 2021 kl 21.51

Flere maskerte menn skal ha tatt seg inn i en privatbolig i Hokksund, melder politiet på Twitter kort før klokken ti lørdag kveld.

Knivskadet

Personen som meldte hendelsen inn til politiet, skal være «noe skadet av kniv», skriver politiet i Twittermeldingen

Melding om hendelsen kom inn til politiet klokken 21.26.

Personen får behandling av ambulansepersonell og blir brakt til legevakten. Politiet har ingen ytterligere informasjon om gjerningsmennene. De vet helle ikke noe om årsak eller bakgrunn for hendelsen, skriver de.

– Jeg har ikke kapasitet til å lese loggen fra stedet nå. Jeg vil tvitre når jeg har lest meg opp og om det er noe nytt da, sier operasjonsleder Merete Kvaal i Sør-Øst politidistrikt til VG klokken 22.20.

Ifølge Eikernytt skal hendelsen ha funnet sted i en leilighet i Vestre Brugate, i samme bygg som Kiwi-butikken på stedet – som var åpen da hendelsen fant sted.

Fornærmede ikke avhørt

Senere melder politiet at fornærmede, som er brakt til legevakten med knivskader, så langt ikke har blitt avhørt og at det jobbes på stedet med informasjonsinnhenting.

LES OGSÅ:
Hokksund: Låve i Skotselvveien brant ned til grunnen

Det er så langt uvisst om noe er stjålet fra leiligheten, og politiet hadde ved ellevetiden ingen ytterligere informasjon om hendelsen.

Trolig kjent identitet

Eikernytt melder på sin side at politiet leter politiet etter etter gjerningsmenn som de trolig kjenner identiteten til.

Nettavisa melder videre at det ifølge naboer skal ha bodd en del «belastede» personer i bygget, men at det nå har vært stille og rolig en stund.

Vertikalfoto: GOOGLE EARTH

2021-05014