En mann i 70-årene ble mandag kveld funnet hardt skadet ved Loe Bruk i Hokksund, og siden erklært død på stedet. Politiet etterforsker hendelsen som mulig drap.

Det var klokken 19.37 at politiet mottok melding om at AMK hadde rykket ut med ambulanse til en eldre mann med skader som ble funnet utenfor Loe Bruk 16, et lokale på Loesmoen som huser Olje- og Energisenteret. Mannen ble erklært død på stedet mindre enn en time senere.

Olje- og Energisenteret i Loe Bruk 16.
Foto: PANELBYGG.NO

Gikk tur med hunden

Mannen i midten av 70-årene er fra Hokksund, og hadde vært ute og gått tur med hunden og trolig vært innom Coop Extra i Hokksund for å hente en pakke litt etter klokken 19.00 forteller politiet i en pressemelding nå i kvld.

Politiet etterforsker saken som et mulig drap, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathisen i Sør-Øst politidistrikt, og oppfordrer personer som har opplysninger om å ringe politiet på telefon 969 45 601 eller 02800.

Politiet har ikke villet opplyse om hva de legger til grunn for en mistanke om drap, selv om tjenestemenn som har utført manngard på stedet i håp om å finne gjenstander av betydning for etterforskningen, har vært bevæpnet og iført skuddsikre vester.

LES OGSÅ:
KONGSBERG:
Utforkjøring i Jondalsveien - bilfører kom uskadd fra ulykken

Etterlyser biler med dashbordkamera

Politiet er svært interessert i biler påmontert dashbordkamera og som har kjørt i området ved Loe Bruk mellom kl. 18.30 og 20.30 mandag kveld, og ber aktuelle sjåfører om å sikre eventuelle opptak og overlevere disse til politiet.

Vertikalfoto: GOOGLE STREET VIEW