Colliene Ask (sort på 4 år) og Fenris (grå på 3 år) har kommet bort fra eieren på Krekling, og har vært borte siden i går.

Oppdatering mandag 1. februar kl 01.30:

Ask og Fenris ble påkjørt av toget og døde av skadene

Hundeeier May-Wenche Hamre forteller på sin Facebookside at søk etter hundene er avsluttet, da begge hundene er bekreftet døde etter å ha blitt tatt av toget.

Videre skriver hun:
«Det er med stor sorg at vi nå avslutter søket, Ask og Fenris døde sammen etter påkjørsel av tog💔🥀 tusen takk til alle som har bidratt for oss, men gutta våre må nok følge oss videre fra himmelen💞🥀»

Etter at May-Wenche Hamre la ut savnetmeldingen på Facebooksiden til Dyrebeskyttelsen i Norge, «Rømlingen» som har mer enn 31 000 medlemmer, har etterlysningen blitt delt flere hundre ganger.

Politiet er varslet

Hundene er chippet og politiet er varslet ifølge meldingen May-Wenche selv har lagt ut på Facebook.

LES OGSÅ:
Skatepark trolig snart på plass i Skotselv

Siste melding lørdag klokka 12.15

Kommentarene på siden er mange. Noe som vitner om et oppriktig engasjement fra svært mange i nærområdet, og siste melding så langt ble lagt ut klokka 12.15 i dag lørdag.

Mange vil hjelpe

Mange har allerede meldt fra at de kommer for å hjelpe til med å lete, enten til fots eller i bil, og så langt er siste sted hvor de har blitt observert i Rudsåsveien, som ligger mellom Skollenborg og Krekling.

Om noen ser de to, så ring May-Wenche Hamre på telefon: 911 66 693.

Siste observasjon:

Vertikalfoto: GOOGLE EARTH

2021-01073