Sist onsdag gjennomførte 160 Isachsen-ansatte bedriftens løp på Furumo med Johan Kaggestad som utegående reporter. Dette er andre året løpet blir arrangert for bedriftens ansatte

Da startskuddet gikk slo konkurranseinstinktet godt inn og pulsen holdt seg nok rimelig høyt igjennom den 5 km lange løypa hos de mange startende.

Mange flinke medhjelpere

Skiløperen Amalie Honerud Olsen deltok også på løpet og ble en god drahjelp for de sprekeste Isachsere. Johan Kaggestad var med som utegående reporter. Representanter fra MFIK stilte med fartsholdere, stilte banen til disposisjon og deltok i løpet.

Grillpølser og premiering etter målgang

Stemningen var svært god også etter løpet – deltakerne var godt fornøyd med egen innsats og mange hadde satt personlig rekord. I tillegg ble deltakerne møtt med grillpølser etter målgang, raskete mann og kvinne ble kåret og premier ble utdelt.

– Dette er et kjempebra tiltak, det er sosialt og bra for fellesskapet, mener Ole Anders som til daglig kjører lastebil. Dette gav mestringsfølelse og motiverer til å gjøre litt innsats også på fritiden.

LES OGSÅ:
Åmot i Modum:
Sendte opp fyrverkeri en dag for tidlig - mens politiet så på

– Dette ga mestringsfølelse!

På spørsmål om han kommer til å delta på neste års løp er svaret klart:

– Selvfølgelig! Og jeg oppfordrer alle mine kollegaer til å delta. Det er jo lov å gå, så da er det ikke mange som har en god grunn til å la være!

Daglig leder stilte som grillsjef

– Å holde seg i form ved regelmessig trening og fysisk aktivitet gir mange positive effekter både for den enkelte og for oss som bedrift. Dette er et tiltak som vi opplever som både sosialt og samlende, sier daglig leder Nils Smetbak som denne gangen stilte som grillsjef ved mållinjen.

Om Isachsen-løpet
– Løpet ble første gang gjennomført i 2018.

– Løpet er 5 km langt og foregår på Furumo, Geithus.
– Løpet er for alle Isachsen-ansatte, og man kan både løpe og gå.
– Hovedhensikten er veien til mål – altså fysisk aktivitet over tid.

Kilde: Isachsen

LES OGSÅ:
Isachsen ønsket nitten nye lærlinger velkommen