En kvinnelig bilfører kjørte av veien og i et tre på Gamle Kongsbergvei ved 17-tiden torsdag. Stedet hvor bilen kjørte av veien ligger i en svak kurve, og asfalten var tørr på stedet.

Bomfri veistrekning

Den aktuelle veistrekningen har i den senere tid blitt flittig brukt av bilister som ønsker å spare bompenger på vei til- eller fra Kongsberg.  I motsetning til E134 som den krysser under et par kilometer nærmere Kongsberg, der veimyndighetene krever 38 kroner for personbiler og 93 kroner for tyngre kjøretøy.

Politiet fikk i første omgang melding om at en bil hadde kjørt inn i et tre, og at en person hadde fått vondt i hodet. De rykket derfor ut til stedet sammen med ambulanse.

Førerkortbeslag

Den kvinnelige føreren ble kjørt Kongsberg legevakt for kontroll. Siden hun skal ha vært uoppmerksom inne i bilen under kjøring, og dette var den sannsynlige årsaken til utforkjøringen, ble førerkortet beslaglagt av politiet.

Den aktuelle veistrekningen har i den senere tid fått en stadig økende trafikkmengde. Noe som trolig har sammenheng med at man sparer 38 kroner på hver tur – fremfor å kjøre E134.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Stedet hvor trafikkuhellet fant sted (korrigert):


 

LES OGSÅ:
Mistenkelig dødsfall i Vestfossen