Politiet meldte like over klokken fire i ettermiddag om en bil på en bilhenger som sto i brann på Kongsbergveien på Fiskum. Siden gikk det «slag i slag» med både kollisjon og utforkjøring.

Bil på bilhenger i brann

I følge melder sto bilen inne på en parkeringsplass og det var ikke fare for spredning.

Meldingen ble loggført av politiet klokken 16.10.

Politibil kolliderte under utrykning

Kont tid etter. Nærmere bestemt klokken 16.26, kunne politiet melde at en politibil under utrykning hadde kollidert med en annen personbil på E134.

Det var kun meldt om materielle skader, i det politibilen bl.a. har skader på venstre bakdør og -skjerm. Skadeomfang på motpartens bil er ikke kjent.

Politibilen var ikke kjørbar etter kollisjon med annen personbil på E134.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Utforkjøring ved Smedbrua

Klokken 16.52 loggfører politiet melding om utforkjøring på Gamle Kongsbergvei mot grensen til Kongsberg. En bil skulle her ha kjørt av veien ved Smedbakken – ikke langt fra veiens smaleste punkt Smedbrua – i følge en melder til Eikerposten.

Ifølge Eikernytt skyldtes utforkjøringen at bilfører mistet kontrollen på bilen da han måtte svinge unna en kvinne med hund som var ute og gikk tur.

LES OGSÅ:
Snøværet er ikke over - mange utforkjøringer i distriktet

En time senere, nærmere bestemt klokken 17.39, melder politiet at brannen på bil og bilhenger på Kongsbergveien er slukket, og begge deler er utbrent.

Skråfoto: GOOGLE EARTH

2022-EP01002