Politiet meldte litt før klokken ett mandag ettermiddag at en bil skal ha sneiet borti en barnevogn på Gamle Kongsbergvei.

Amper stemning på stedet

Hendelsen ble meldt inn til politiet klokken 12.20 og en UP-patrulje som ankom stedet meldte om amper stemning mellom bilfører og kvinnen som trillet barnevogna.

Ingen var kommet til skade, men bilfører forklarer at barnevogneier gikk delvis ute i veibanen på en allerede smal vei.

– Bilfører sneiet vogna da han møtte en bil

Han hadde sving på utsiden av barnevogna, men måtte svinge brått inn igjen på grunn av en bil som kom imot og det var da han sneiet barnevogna.

UP vurderer saken på stedet

Politiet melder på Twitter at UP-patruljen som har vært i kontakt med partene vurderer saken på stedet.

Dette bildet viser for øvrig med all mulig tydelighet at Gamle Kongsbergvei er både smal og uoversiktlig på visse steder. I tillegg er det begrensede muligheter for å gå utenfor veibanen. Dette til tross, så er fartsgrensen på stedet 60 km/t
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Vitner varslet politiet om hendelsen

– Jeg har fortsatt hjertebank. Og det er ikke første gang det skjer, det er så mye trafikk på strekningen nå, sier moren som ikke ønsker navnet sitt i avisen. Dette ifølge Laagendalsposten, som kan fortelle at politiet ble varslet av noen andre som var vitne til hendelsen, og som fikk stoppet bilen.

LES OGSÅ:
HOKKSUND:
Pass og ipad stjålet under boliginnbrudd

– Folk må kjøre etter forholdene

– Det sitter langt inne å slutte å gå tur, men det begynner å bli skummelt. Folk må ta hensyn og kjøre etter forholdene, sier moren til avisa.

Vertikalfoto: GOOGLE EARTH

2021-04031