Ettersøkning pågår etter savnet mann og hans hund i Saggrenda

SISTE - SAVNEDE ER FUNNET
Politiet meldte i dag, torsdag 19.11 kl 17.09. at savnede ble funnet i live, men sterkt nedkjølt kl 15.40, 600 meter fra vei. Måtte bæres ut og blir ivaretatt av helse. Pårørende er varslet.

Den savnede 70-åringen og hans hund, en kelpie.
Foto: POLITIET

Politiet gikk ved 19-tiden onsdag ut med melding om at en 70 år gammel mann og hans hund var savnet fra Saggrenda i Kongsberg En leteaksjon er iverksatt med blant annet ti hundeførere og deres leder.

Mannen og hunden det har vært søkt etter i hele natt beskrives som ca 170 – 175 cm høy, grått hår, iført grå/hvit/sort jakke, olabukse. Hadde med seg sin hund, en australsk kelpie, rødbrun gjeterhund med spisse ører.

Norske redningshunder deltar

Torsdag ved 12-tiden torsdag meldte Norske redningshunder at de nå deltok med 10 ekvipasjer og deres operative leder. Samtidig meldte politiet at de ikke hadde funnet spor av verken mannen eller hunden.

I dag, torsdag gikk politiet også ut med bilde av mannen og hans hund, som nå har vært savnet siden onsdag ettermiddag.

Base i Saggrenda

Leteaksjonen har ifølge Laagendalsposten base i Saggrenda, men Merete Kvål, vakthavende ved Sør-Øst politidistrikt, forteller at søkeområdet er ut over dette, siden politiet ikke ønsker å låse seg til et for snevert område.

LES OGSÅ:
KONGSBERG:
Utenlandsk bilfører blåste til like under 1 i promille

Dette er Twittermeldingen politiet la ut klokken 09.42 torsdag: