En mann ble bragt til Kongsberg sykehus etter å ha fått i seg noe røyk etter en brann i Vestfossen i kveld. Det var ikke spredningsfare på noe tidspunkt, men det ble store røykskader i det forholdsvis nye huset.

En mann til sykehus

Det var ved 18.40-tiden at nødetatene fikk medling om brann i en enebolig i Kongsbergveien på Skarrahaugen utenfor Vestfossen.

Meldingen gikk videre ut på at alle var ute av huset. En mann ble kort tid etter brakt til Kongsberg sykehuset etter å ha fått i seg noe røyk.

Brannvesenet var raskt på plass ved huset, slik at brannen ble begrenset til andre etasje.

Alle nødetater ankom stedet kort etter og meldingen gikk da ut på at det var røykutvikling fra huset, men ingen flammer.

Brann i madrass

Brannen viste seg å være begrenset til et rom i andre etasje, og brannvesenet brakte kort etter ut en utbrent madrass fra huset.

Klokken 19.15 meldte politiet at brannen var slukket, og kort etter gikk flere polititjenestemenn inn i huset for om mulig å bringe klarhet i brannårsaken.

LES OGSÅ:
Stanset i 103 km/t i 60-sonen på Horgenveien
Polititjenestemenn begir seg inn i huset for om mulig å få klarhet i årsaken til brannen.

Lading av PC mulig brannårsak

Politiet vil langt på vei helle til at brannen startet i forbindelse med lading av en bærbar PC, noe som nok en gang understreker hvor viktig det er å ikke sette elektriske pparater til lading om natta eller uten tilsyn.

Vertikalfoto: GOOGLE EARTH