Eiker Cheerleading Team (ECT) Eagles var i helgen i Gøteborg med to av sine lag på en stor nordisk konkurranse i cheerleading hvor totalt 3000 utøvere og 150 lag deltok.

Klubben stilte med ECT Eagles Wild og ECT Eagles Fly i de høyeste kategoriene for senior og juniorklassen, og tok en flott 8. og 10. plass.

Deltagerne i ECT Dreamteam. Fra venstre: Iris Anna Oddgeirsdottir, Anne Marte Martinsen, Helene Stærkeby Iversen og Maiken Bråten.
Foto: PRIVAT

Dreamteam

En gruppe utøvere fra seniorlaget Wild stilte også med eget lag, Dreamteam, i en egen konkurranse for mindre grupper og der tok de førsteplassen – og fikk en stor pokal med seg hjem.

Neste konkurranse for alle lagene fra ECT Eagles er Winter Open 2019 i Drammenshallen som er en av Norges største konkurranser og som klubben selv arrangerer. Denne foregår lørdag 26. og søndag 27 januar, og de håper så mange som mulig ønsker å ta turen til Drammen for å se på dem – og alle andre lag som kommer dit.


 

EIKER CHEERLEADING TEAM (ECT) EAGLES

Eiker Cheerleading Team Eagles (ECT Eagles) ble stiftet 15. juni 2005. Klubben har holdt til i Krokstadelva, Nedre Eiker Kommune, frem til høsten 2014.

LES OGSÅ:
På lørdag braker det løs i Vestfossen

Etter en stund vokste de seg ut av lokalene og fikk samlet klubben i bedre egnede lokaler i Hokksundhallen på Loesmoen i Hokksund. Dessverre brant Hokksundhallen i august 2017. For tiden holder klubben derfor til i ny midlertidige hall rett ved Eikersenteret, frem til klubben kommer på plass i en ny idrettshall.