Politiet meldte ved 1830-tiden i kveld at en mann fikk behandling av helsepersonell i Kinogarasjen, etter at han var var knivstukket og alvorlig skadet. En mann som selv meldte fra til politiet at han var gjerningsmannen, ble kort tid etter pågrepet uten dramatikk.

Erklært død kort tid etter

Det viste seg seg etter hvert at mannens liv ikke sto til å redde, og han ble kort tid senere erklært død.

Siktet for forsettlig drap

Politiet kunne samtidig bekrefte at en mann i slutten av 30-årene selv hadde meldt fra til politiet om at han var gjerningsmannen. Han ble pågrepet uten dramatikk, melder politiet i en pressemelding nå i kveld. Politiet legger samtidig til at gjerningsmannen foreløpig er siktet for forsettlig drap. Noe som innebærer at han mistenkes for å ha hatt til hensikt å ta livet av den nå avdøde mannen.

Tilbakeholdne med opplysninger

Politiet kan videre fortelle at de, så lenge ikke alle pårørende er varslet, er tilbakeholdne med opplysninger om eksakt alder på offer eller gjerningsmann.

LES OGSÅ:
DRAMMEN: Kjørte med 10 meter lang flaggstang på taket - er nå uten førerkort

Teknisk- og taktisk etterforskning

Sør-Øst politidistrikt har iverksatt en omfattende teknisk- og taktisk etterforskning med innhenting av elektroniske spor fra bl.a.mobiltelefoner. I en periode vil Kinogarasjen være stengt, men politiet vil bistå bileiere med å få ut sine biler.

Advokat Espen Wangberg, fra Advokatfirmaet Wangberg som har hovedkontor i Oslo, er oppnevnt som forsvarer for den siktede.

Politiet melder nå i kveld at de vil komme tilbake med flere opplysninger om saken onsdag morgen.