Innspillingen av Farmen kjendis 2021 er i gang. Torsdag 21. mai flyttet tolv norske kjendiser inn på Lundereid gård, i Kragerø kommune. For andre gang skal programmet skal ledes av tidligere landslagsutøver i Freestyle og vinner av Farmen Kjendis 2019, Tiril Sjåstad Christiansen.

– Det er en fantastisk gjeng som er med i år! Dette er en gruppe sinnssykt kule og morsomme personligheter med et stort spenn i erfaringer og bakrunn. Hadde jeg ikke vært programleder, skulle skulle jeg gjerne vært deltager selv, sier Tiril Sjåstad Christiansen i en pressemelding fra TV 2.

Kjendiser og kjendisbarn

I motsetning til tidligere års «Farmen Kjendis» ser det i år ut til at TV2 i større grad enn tidligere må ty til deltagere med en noe lavere kjendisfaktor. Blant annet har flere av deltagerne status mer som «kjendisbarn» på grunn av fars eller mors kjendisstatus.

I tillegg har allerede en av deltagerne, John Arne Riise, i Dagbladet via sin manager Erland Bakke tydelig gitt til kjenne at han hadde forventet særbehandling. Dette siden han har en sønn på snart ett år som han ønsket å ha videosamtaler med, noe produksjonsselskapet Strix ikke ville gå med på.

LES OGSÅ:
TV 2 med ny serie om kortvokste og deres utfordringer

– Unødvendig hjerterått

– Det føles vanskelig å være her inne på «Farmen»-gården uten å kunne se eller ha noe kontakt med Colin. Jeg hadde ikke trodd det skulle være så vondt å savne ham, men dette går hardere inn på meg enn noe annet disse dagene, sier Riise, via sin manager Erland Bakke til Dagbladet, og kaller produksjonsselskapets beslutning «unødvendig hjerterått».

– Begrenset kontakt med verden utenfor

– Vi har stor forståelse for at John Arne Riise savner sønnen sin. Men han er ikke den eneste av deltakerne på «Farmen kjendis» som har barn, og han er ikke den eneste som savner dem. «Farmen»-konseptet handler om å leve 100 år tilbake i tid, noe som innebærer svært begrenset kontakt med verden utenfor den virkeligheten som skapes i programmet, forteller TV 2s preseeansvarlige Alex Iversen til Dagbladet.

Dette er deltakerne i Farmen Kjendis 2021:

John Arne Riise (39) Fotballtrener, tidl. profesjonell fotballspiller

Lasse Matberg (34) Influenser og idrettsbefal

LES OGSÅ:
Kompani Lauritzen tropp 1 - her er deltagerne

Anniken Jørgensen (23) Influenser og forfatter

Espen Rustad Thoresen (61) Komiker og radioprofil

Eli Kari Gjengedal (49) Værpresentatør og redaksjonssjef i Storm/TV2

Thomas Felberg (48) Programleder og musiker

Øde Nerdrum (24) Kunstner (sønnen til Odd Nerdrum)

Terje Sporsem (43) Komiker og TV-profil

Signy Fardal (58) Tidligere moteredaktør, konsulent

Kine Olsen (26) Tidl. verdensmester i Cheerleading (datter til Drillo)

Ida Fladen (34) Programleder

Sølje Bergman (45) Skuespiller og samfunnsdebattant


 

LES OGSÅ:
1,2 millioner så premieren av «Kompani Lauritzen»