Den tradisjonelle julekonserten, som har gått av stabelen hvert år siden Vestfossen kirke var et faktum i 2010, er dessverre avlyst.

Planlagt til 6. desember

Meldingen kommer fra Stein Andersen i Vestfossen mannskor, som etter de opprinnelige planene skulle skape julestemning i kirken sammen med Eikerkoret og Vestfossen salongorkester søndag 6. desember.

– Kjære venner av Eikerkoret, Vestfossen Salongorkester og Vestfossen Mannskor. Med beklagelse må vi melde at årets julekonsert i Vestfossen Kirke er avlyst.  Konserten er ikke mulig å gjennomføre med dagens regler – som vil selvsagt stiller oss lojalt bak – og slik situasjonen ser ut framover, heter det i meldingen som fortsetter slik:

Videoopptak som julekonsert

– Hvert år fra og med 2010 har vi samarbeida om denne konserten. Julekonserten har vært et absolutt høydepunkt for oss. Heldigvis har vi mange fine videoopptak fra disse konsertene. Derfor, kjære venner, er vi i gang med å lage en julekonsert av de beste av opptakene. Den vil være klar i begynnelsen av desember. Vi skal da gjøre den tilgjengelig for flest mulig av dere som ønsker å se og høre den. Informasjon om dette gir vi dere når videoen er klar. Til så lenge; ta godt vare på dere sjøl.

LES OGSÅ:
Anders Thygesen tildelt fylkets bevaringspris for Vestfossen kapell

Andersen forteller til slutt at alle som har bestilt billett vil bli kontaktet.