Konserten på Voldsløkka 30. juni blir Springsteens første i Norge siden 2016, da han spilte tre utsolgte konserter i Oslo og Trondheim for over 100 000 publikummere.

Kommer til Voldsløkka

Nå er det den åpne idrettsbanen Voldsløkka i Oslo som skal huse en av verdens største artister, forteller konsertarrangøren Live Nation Norge i en pressemelding.

De forteller videre at billettsalget starter allerede førstkommende mandag, 30. mai 2022 kl.10.00 hos Livenation.no og Ticketmaster.no. Mye kan derfor tyde på at det er lurt å være på plass foran tastaturet i det billettsalget starter.

For selv om Voldsløkka idrettspark kan romme 50 000 publikummere, er det store muligheter for at den kan bli rift om billettene når de legges ut.

Fra Bruce Springsteen & The E Street Bands konsert i Rogers Arena, Vancouver, Canada, 26. november 2012.
Foto: SHAYNE KAYE

Lover en folkefest

Martin Nielsen og Rune Lem i Live Nation, som har presentert Springsteen i Norge i alle år, lover en folkefest:

«Bruce er uten sammenligning den artisten vi som konsertarrangører får flest forespørsler om. Når vi nå kan meddele at «The Boss» kommer til Oslo neste sommer, er det første gang siden 2017 han deler scene med sitt trofaste E Street Band.»

«Det er sjeldent vi ser en artist treffe så bredt, og vi inviterer til Oslos nye folkeplass Voldsløkka for å få plass til så mange som mulig. Dette blir årets konsert!»

150 millioner solgte plater

Imponerende 150 millioner solgte plater over hele verden, har gjort Bruce Springsteen til en av de mest populære artister gjennom tidene.

LES OGSÅ:
Den tradisjonelle julekonserten i Vestfossen kirke er avlyst

Hits som Born In The U.S.A, The River og Dancing In The Dark har gitt han over 20 Grammy-priser hittil i sin karriere.

Han er også kjent som en av tidenes beste liveartister, med en av verdens største og mest lojale fanbaser.

Gleder seg til gjensyn med lojale fans!

«After six years, I’m looking forward to seeing our great and loyal fans next year. And I’m looking forward to once again sharing the stage with the legendary E Street Band. See you out there, next year — and beyond», sier Springsteen i en uttalelse.

Tilbake med The E Street Band

Bruce Springsteen og The E Street Band markerer sin retur til turnelivet i 2023 med arenakonserter i USA og Europa.

Dette blir de første konsertene Springsteen gjør med The E Street Band siden deres 14-måneders, verdensomspennende The River Tour, en turné som ble kåret til årets beste globale turné av både Billboard og Pollstar.

Liveinnspillingen «Letters To You»

Sist de samarbeidet var i desember 2020, da de opptrådde på Saturday Night Live med liveversjoner av 2 låter fra deres nyeste studioalbum «Letters To You». Utgivelsen nådde førsteplass i elleve land, og var bandets første liveinnspilling sammen på flere tiår.

LES OGSÅ:
På lørdag braker det løs i Vestfossen

I fjor slapp Springsteen sin aldri før utgitte konsertfilm «The Legendary 1979 No Nukes Concerts», og samarbeidet med Barack Obama om boken «Renegades: Born In The USA».

HOVEDBILDET: Dette bildet av Bruce Springsteen og Steven Van Zandt, tatt på Ricoh Arena i Coventry, Storbritannia, beskriver trolig noe av stemningen som kan bli gjenskapt på Voldsløkka.
Foto: PHILIP HALLING

E Street Bands medlemmer er:

  • Roy Bittan – piano, synthesizer
  • Nils Lofgren – gitar, vokal
  • Patti Scialfa – gitar, vokal
  • Garry Tallent – Bassgitar
  • Stevie Van Zandt – Gitar, vokal
  • Max Weinberg – trommer
  • Soozie Tyrell – fiolin, gitar, vokal
  • Jake Clemons – saksofon
  • Charlie Giordano – Keyboard

EP2022-05031