Året utgave av «Skotselv før i tida» er levert til trykking og vil antageligvis være klar til salg fredag 4. desember, forteller Per Erik Knive fra Skotselv Grendeutvalg.

Det er den 25. årgangen og inneholder blant annet historier om Motor på cellulosetomta, Skirenn på Burud, Stangjernhammere ved Hassel Jernverk, Attester for kukoppevaksinering, Bunntømmer og historien om Robert knivmaker, kan han fortelle.

Hos Bunnpris i Skotselv

På grunn av koronasmitten blir det dessverre ingen julemesse og heller ikke husstand-salg i Skotselv i år. Imidlertid har grendeutvalget funnet en annen løsning, ved at det vil selge heftet fra stand utenfor Bunnpris i Skotselv fra og med fredag 4. desember og utover imot jul.

Knive forteller videre at når ingen er til stede på stand vil heftet bli solgt inne i butikken.

Boka vil være i salg hos Bunnpris i Skotselv fra fredag av.

Også for folk utenfor bygda, som vil sikre seg et eksemplar, er det hjelp å få. De kan i så fall henvende seg til:

  • Åmund Tonna, mobil 957 44 886, e-post: aamund3na@hotmail.com, eller
  • Per Erik Knive, mobil 918 67 492, e-post: peknive@gmail.com
LES OGSÅ:
Knivedalen: Høy hastighet og flere førerkortbeslag

Prisen på heftet er som tidligere kr. 100,- og skulle derfor være en fornuftig pris på en julegave – til en sambygding eller en som har flyttet fra bygda og kanskje ønsker å mimre litt

Helt til slutt forteller grendeutvalget at hvis boka skal sendes i posten kommer porto i tillegg. Tidligere utgaver er også til salgs, og da for 50 kroner stykke.

2020-12001