Bilbrann på E134 ved avkjørselen til Fiskum

Bilen var fullstendig utbrent da brannvesenet ankom stedet, men bilfører hadde stoppet slik at det ikke var spredningsfare.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Brannvesen og politi meldte ved 18.30-tiden at de var underveis til bilbrann på avkjøringsrampen fra E134 mot Fiskum.

Bilen sto slik til at det ikke var fare for spredning.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Bilen var overtent da nødetatene ankom, og alle var ute av bilen. Brannvesenet kunne derfor konsentrere seg om å slukke brannen i bilen – som nå var fullstendig overtent. Dette ble blant annet gjort ved å skumlegge kjøretøyet.

Ledet trafikken om Basserudåsen

Politiet sørget på sin side for å lede trafikken som ønsket å kjøre av mot fiskum videre mot Basserudåsen for å snu der i stedet.

All trafikk fa Hokksund mot Fiskum ble dirigert om Basserudåsen og tilbake i den tiden brannvesenet og politiet arbeidet på stedet.
Foto: BJØRN ERIK NEBELL

Luktet brent og svingte av fra E134

Bilfører hadde registrert at det luktet brent kort før avkjørselen, og valgte derfor å svinge av mot Fiskum for deretter å forlate bilen raskest mulig. Bilen var kort etter overtent, men befant seg nå på et sted hvor brannen ikke utgjorde noen fare for omgivelsene.

Ingen personskade

I følge politiet skal det ikke dreie seg om personskade i forbindelse med hendelsen, men bilen var imidlertid fullstendig utbrent.

LES OGSÅ:
ØVRE EIKER:
Bilfører målt til 135 km/t i 80-sone - førerkortet beslaglagt

Politiet meldte klokken 19.30 at brannen var slukket og bilberging var rekvirert.