14.2 C
Hokksund
søndag, 28. mai 2023
Tipstelefon (også sms): 920 41 122
- ANNONSE -

Thom Hell - Tussmørk Torsdag

tor03des19.30tor21.00Thom Hell - Tussmørk TorsdagØvre Eiker bibliotek

Info

I desember gleder vi oss til å få Thom Hell tilbake på bibliotekscenen. Denne kvelden kommer han i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og bass.

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det stor korslaget». Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

Thom Hell arbeider med sitt tiende album der den første singlen,«Maybe I’ll See You Again», ble sluppet i mai. I høst legger han ut på en omfattende turné. Vi innretter oss etter Helsemyndighetens krav slik at det skal være trygt for publikum å komme hit.

Konserten starter kl. 19.30. Inngang kr. 200,-. Bibliotekbaren åpner kl. 19. 18 års aldersgrense.

Billetter kan kjøpes på biblioteket eller på nett. Se egen lenke i arrangementet.

Er du mellom 18 og 21 år? Har du Bizzy-app på telefonen din? Da kan du kjøpe billett til redusert pris.


 

Tid

(Torsdag) 19.30 - 21.00

Sted

ØVRE EIKER BIBLIOTEK - Hokksund

Rådhusgata 9, 3300 Hokksund

ØVRE EIKER BIBLIOTEK - HokksundRådhusgata 9, 3300 HokksundØvre Eiker bibliotek består av hovedbiblioteket som ligger i rådhuset i Hokksund, og filialer på Skotselv og Fiskum.

Pris

Kr 200,-. Med Bizzy (Ungdom 18-21 år): Kr 100,-.