- annonse -

juni, 2019

Dette er gjentakende arrangement

lør22jun12:0018:00St.Hansmarked på Kolberg i Vestfossen12:00 - 18:00 Kategori:Familie & Utdanning Pris: Gratis

Info

Velkommen til St.Hansmarked på Kolberg i Vestfossen 22. og 23. juni fra kl. 12 – 18.

For første gang i år skal det avholdes St. Hansmarked i Vestfossen. Det er jordet til Aina Andersen på Nordre Kolbergveien i Vestfossen som skal omdannes til markedsplass for alle de som er interessert i loppiser, redesign, lokal handel og kortreist mat for å nevne noe.

Hun og venninnen Carina Musk-Andersen fra Hvittingfoss er de som står støtt i arrangementskomiteen og de har fått med seg mange flinke folk til å hjelpe til.

«Tanken kom etter at vi oppdaget at vi hadde mange felles interesser når det kom til dette med loppemarked, antikk og retro ting og tang. Vi ønsket å lage et St. Hansmarked vi selv kunne tenke oss å ha gått på.», sier de. Og slik har det altså blitt.

Hjemme hos Aina har de både snekret kiosk, ryddet plassen og planlagt gøyale aktiviteter for barn og unge. «Alle aktivitetene vil være gratis», presiserer de.
Så da er det bare for de spente arrangørene å ønske hjertelig velkommen til et St. Hansmarked i landlige omgivelser hvor det skal bli litt av hvert for store og små.

«Ta med hele familien og la barna hoppe i høyet, bli ansiktsmalt og hilse på høna på tunet mens de voksne kan finne seg en liten skatt eller en kaffekopp blant bodene.» oppfordrer Aina og Carina.

Tid

(Lørdag) 12:00 - 18:00

Pris

Gratis

Fremtidige arrangementstider i denne gjentatte arrangementsserien

23.06.2019 12:00 - 23.06.2019 18:00

X
X