17.5 C
Hokksund
søndag, 28. mai 2023
Tipstelefon (også sms): 920 41 122
- ANNONSE -

Konsert med Duo Intermezzo i Vestfossen kirke

søn04aug20.00Konsert med Duo Intermezzo i Vestfossen kirkeDuo Intermezzo består av det chilenske paret Paola Delgado og Hector Gilbert

Info

Det blir en sprudlende kveld med søramerikansk og spansk glød når Duo Intermezzo entrer scenen i Vestfossen kirke søndag kveld.

Duoen Paola Delgado og Hector Gilbert beskriver selv sin stil som «opera fusion». De synger opera, popmusikk, musikalnumre og kjente slagere.

Et omfattende repertoar

På søndagens konsert vil repertoaret bestå av blant andre «Toreador» fra Georges Bizets «Carmen», Nana Mouskouris «Only love» og «Memory» fra Andrew Lloyd Webbers musikal «Cats».

Opprinnelig fra Chile

Duoen er opprinnelig fra Chile, og har sin musikalske utdanning derfra. De har imidlertid hovedtyngden av sine opptredener i Spania.

Etter at de giftet seg solgte de bryllupsgavene for å få penger til reisen for å prøve lykken i Spania. De har også vært i Norge og hatt konserter tidligere. Hvert år i januar er de på «Solfesten» på Skånevik hotell.

Kjent for mange nordmenn

Duoen er kjent for mange nordmenn som ferierer eller bor i Spania. De har også faste opptredener på Solgården Ferie- og Helsesenter i Villajoyosa på Costa Blanca i Spania.

Tid

(Søndag) 20.00

Sted

VESTFOSSEN KIRKE - Vestfossen

Skolegata 3, 3320 Vestfossen

VESTFOSSEN KIRKE - VestfossenSkolegata 3, 3320 VestfossenVestfossen kirke er en hyppig brukt konsertarena - kjent blant annet for sin utmerkede akustikk

Pris

Bill. kr. 250,-