14.1 C
Hokksund
søndag, 04. juni 2023
Tipstelefon (også sms): 920 41 122
- ANNONSE -

Invitasjon til motorhistorisk kortesje

søn17mai11.00Invitasjon til motorhistorisk kortesjeKortesjen starter og slutter i Hokksund

Info

Siden den ordinære feiringen av grunnlovsdagen er avlyst på grunn av korona-viruset vil vi i MHKD – og andre klubber rundt i landet – på vårt vis sette farge på dagen.

Start og slutt i Hokksund – se kjørerute nedenfor

Alle hobby-kjøretøyer er velkomne til å delta; biler av alle kategorier, motorsykler, mopeder og scootere. Pynt kjøretøyet ditt med det norske flagget og delta i det som kan bli en stor kortesje. Vær med på hele turen, eller hopp inn og ut der det passer.

Kjører bybrua i Drammen

Vi har fått tillatelse til å kjøre over bybrua i Drammen, så der bør alle være med.

Turen går fra Kiwi Lerberg kl. 11.00. Gjennom Hokksund, Loesmoen, Steinberg, Mjøndalen, over nybrua og inn på Gamle Riksvei gjennom Solbergelva til Drammen.

Kjører over Øvre Sund bru, nedover Kreftingsgate og inn ved CircleK-stasjonen, forbi busstasjonen og over bybrua til Bragernes. Derfra ned til Holmenbrua og ut på Svelvikveien til Svelvik.

Videre til Sande,.derfra over Hanekleiva til Eidsfoss. Kaffepause der. Ta med kaffe og noe å spise for de som ønsker det.

Vi fortsetter langs Eikern til Vestfossen før vi ender opp i Hokksund igjen.

Satser på fint vær, og huske på å holde avstand p.g.a. coronavirusen. Vel møtt !!!

Lurer du på noe så ringer du Per E Hansen på tlf 97194123. Per E ønsker å vite ca hvor mange som kommer. Ring eller send en sms.

HOKKSUND - Øvre Eiker3302 HokksundHokksund er en by i Øvre Eiker kommune i Buskerud fylke, og er administrasjonssenter i kommunen.

Arrangør

MOTORHISTORISK KLUBB DRAMMEN

Telefon: 905 19 083 | E-post: post@mhkd.no Postboks 2193, 3003 Drammen

Learn More