14.2 C
Hokksund
søndag, 28. mai 2023
Tipstelefon (også sms): 920 41 122
- ANNONSE -

Bandet Narum spiller på Modum Bad

tir29okt19.30Bandet Narum spiller på Modum BadSpiller i Festsalen

Info

Bandet Narum kommer i oktober med ny plate – den femte i rekken. I den forbindelse legger de ut på veien igjen for å møte sitt publikum. Aller først besøker bandet Festsalen og Modum Bad.

Spellemannsprisen 2010

Narum er et etablert band innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. De fikk Spellemannprisen i 2010, i kategorien viser, for sitt album «Ælt som var søkk borte». Året før var de også nominert for debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt dialektprisen av Austmannalaget.

Tre søsken Narum

Bandet består av de tre søsknene Narum. Lars Christian Narum har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Han er nok best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies. Jon Anders Narum spiller gitar. Han har produsert alle platene som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Benedikte Narum Jenssen er vokalist. Hun debuterte som sanger på radio allerede som treåring.

Med seg på scenen har de Lewi Bergrud på bass og vokal og Håvar Gjestvang på trommer.

MODUM BAD - VikersundBadeveien 287, 3370 Vikersund

Pris

260 kr

Arrangør

MODUM KULTURHUS - Vikersund

Kulturhusleder Øyvind Christensen | Telefon: 32 78 94 25 | E-post: christensen@modum.kommune.no Rådhusveien 2, 3370 Vikersund

Learn More