21.1 C
Hokksund
onsdag, 31. mai 2023
Tipstelefon (også sms): 920 41 122
- ANNONSE -

Årets happening i Vestfossen - Dirty Dancing Reunion i Papirkjelleren

lør17aug20.00Årets happening i Vestfossen - Dirty Dancing Reunion i PapirkjellerenAldersgrense 40 år - legitimasjonsplikt

Info

Vi gjentar suksessen med Dirty Dancing Reunion lørdag 17.august på Papirkjelleren, Vestfossen.

Tidligere gjester er hjertelig velkomne

Vi har gleden av å invitere alle tidligere gjester av Dirty Dancing til en jubileumsreunion og mimrefest på Papirkjelleren.

Det er nå 30 år siden dørene åpnet til Eikers største diskotek og siden vår forrige reunion i 2017 var en knallsuksess, så velger vi å kjøre på med en jubileumsreunion 17. august.

Fortsatt er det Jan Kristensen som sitter i spissen av arrangementet. Jan Kristensen er daglig leder for Onkel Thor, men var en av de stolte initiativtagerne og eierne som åpnet dørene til et av de viktigste og mest besøkte samlingspunkt, nemlig Dirty Dancing.
Dirty Dancing var en kjempesuksess i alle de årene de holdt åpent på slutten av 80-/begynnelsen av 90-tallet.

Vestfossen Cellulose var stedet

I de gamle nedlagte fabrikklokalene etter Vestfossen Cellulosefabrikk klarte de det utrolige -å starte opp Eikers største diskotek -etter sigende også Buskeruds største. Folk fartet fra både fjern og nær til stedet der det i tillegg til diskotek også var konserter og andre aktiviteter.

Tidligere ansatte samlet foran det originale Dirty Dancing under forrige «Reunion party» i 2017.
Foto: MARION K. JACOBSEN

Aldersgrense 40 år

Lørdag 17.august kl 20.00 åpnes nå dørene på papirkjelleren til nok en mimrefest. For mange blir dette deres første reunion for, som sist, er aldersgrensen 40 år, så mange var ikke «gamle nok» for to år siden da sist Reunion fant sted. Rundt 300 billetter har allerede blitt solgt på forhåndssalg, så det blir oppfordret å sikre seg sin billett allerede nå. I 2017 ble alle billettene revet bort og arrangørene håper på samme suksess igjen.

Gamle malerier til heder og verdighet

Maleriene som prydet veggene på Dirty Dancing (malt av den lokale kunstneren, Bjørn Kristoffersen) er blitt hentet frem og vil bli hengt opp. Bilder fra diverse aktiviteter og folk fra glanstiden vil rulle og gå på stort lerret gjennom hele kvelden og DJ vil spille kjente og kjære låter fra 80- og 90-tallet gjennom kvelden. Det vil også bli noen konkurranser i løpet av kvelden.

Som tidligere nevnt, er det som er litt spesielt med akkurat dette arrangementet er at det er 40 års aldergrense. Dette ble avgjort for å favne flest mulig av de gjestene som faktisk var gamle nok til å komme inn på Dirty Dancing den gang da og for å lage en fest for alle de som har gode minner derfra.

Husk leg.

Dette har blitt veldig godt mottatt da det ikke er så mange arrangementer som er direkte målrettet mot denne aldersgruppen. På den måten vil man jo også garantert møte mange gamle kjente som man kanskje ikke har sett på mange år.

Veldig mange har syntes det har vært ekstra moro å bli spurt om legitimasjon når de kjøper billetter. Billetter kan kjøpes hos Majas Kulturservice og Onkel Thor i Vestfossen.


 

Tid

(Lørdag) 20.00

Sted

PAPIRKJELLEREN - Vestfossen

Fabrikkgata, 3320 Vestfossen

PAPIRKJELLEREN - VestfossenFabrikkgata, 3320 Vestfossen

Pris

Billettsalg hos Majas Kulturservice og Onkel Thor. pris kr. 250,-
Dørene åpner kl 20.00
NB: 40 års aldersgrense og legitimasjonsplikt.


 

Arrangør

ONKEL THOR - Vestfossen

Telefon: 32 75 33 33 | E-post: post@onkelthor.no

Learn More