I lørdagens Supertrekning i Lotto fikk vi 35 ekstra Lotto-gevinster på 1 million kroner hver. Fire av vinnerne var fra distriktet. Tre fra Kongsberg og en fra Øvre Eiker

Lørdag 12. september endte Supertrekning-potten på 35 millioner kroner. Dermed fikk vi 35 ekstra Lotto-gevinster på 1 million kroner hver. Gevinstene fordelte seg på 31 millionvinnere og fire andelsbanker. I hver andelsbank er det 10 spillere – som hver seg vinner 10 prosent av gevinsten. De totalt 40 andelsbank-vinnerne vant dermed 100 000 kroner hver

Telefonen fra Hamar alle venter på

Like før klokka 20.00 lørdag begynte Norsk Tippings vinnerteam å ringe de 31 vinnerne av 1 million. De fleste tok Telefonen fra Hamar da vi ringte fra vinnernummeret. 625 60 000, men fire vinnere vil vi forsøke å få tak i på nytt søndag, kan Norsk Tipping fortelle sent lørdag kveld. Dette var responsen de fikk da de tok kontakt med de lokale vinnerne:

Kvinne i 70-årene fra Kongsberg

Kvinnen trodde ikke sine egne ører da Norsk Tipping ringte.- Har jeg blitt Lotto-millionær? Så gøy. Dette har jeg ventet på, sa hun og lo. Kvinnen var på hyttetur med familien som også fikk glede av vinnerøyeblikket. – Det blir nok en liten feiring i kveld, sa hun. Kupongen kjøpte hun på Kiwi Kongsberg.

LES OGSÅ:
E134 Mjøndalen-Langebru og Damåsen-Saggrenda åpnes fredag 3. juli

Mann i 60-årene fra Kongsberg

Mannen ble helt satt ut da vi avslørte hvorfor vi ringte. – Nå holder jeg på å miste pusten, utbrøt han. Han og kona liker å reise og ser allerede frem til nye turer, men de er ikke de eneste som vil få nytte av premien. – Det drypper nok også på familien, sa han fornøyd. Kupongen ble kjøpt på internett.

Kvinne i 40-årene fra Kongsberg

– Seriøst? 1 million? Kongsberg-kvinnen var litt nølende til om det hun hørte i telefonen kunne være sant, men lot seg overbevise. Hun vant på en en 5-ukers Lotto hun leverte med mobilen forrige lørdag. – Det var en veldig koselig nyhet å få, sa kvinnen.

Kvinne i 40-årene fra Øvre Eiker

Kvinnen var på restaurant med mannen sin da hun fikk beskjed fra Hamar om at hun var blitt Lotto-millionær. – Nei, er det sant? utbrøt kvinnen. Paret påpekte at middagen garantert kom til å smake godt og at de skulle bestille champagne for å feire million-premien. – Denne telefonen gjorde virkelig kvelden bra. Det føles helt vanvittig, sa hun og lo. Kupongen ble kjøpt via Norsk Tippings app.

LES OGSÅ:
VESTFOSSEN:
To menn ravet fulle rundt i gatene - den ene sitter nå i arresten

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker. Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner, og denne gangen var det altså tre lykkelige vinnere fra Kongsberg og en fra Øvre Eiker som fikk en telefon fra Hamar på lørdagskvelden