Hele 1.208.000 så premieren av «Kompani Lauritzen» denne helgen. Det er en kraftig økning fra fjorårets premiere.

Fenrik Geir Aker ser til at alt går riktig for seg før Morten Hegseth gjør sitt tårnhopp.
Foto: MATTI BERNITZ / TV 2

Norsk egenutviklet format

– Det er fantastisk å se at et norsk egenutviklet format leverer skyhøye seertall. I dag fortjener spesielt Kristian, Dag Otto, produksjonsselskapet Seefood og prosjektlederne i TV 2 all mulig honnør for å ha levert nok en sesong av høy kvalitet i alle ledd.

– Bøttevis med humor og sjarme

Og så deltakerne da – de er jo helt magiske! «Kompani Lauritzen» er tettpakket med mestringshistorier som inspirerer. Vi får se folk vi kjenner bli satt på prøve, få en skikkelig utfordring, og så klare det! Og selv om det er fullt alvor får vi også bøttevis med humor og sjarme, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

1.208.000 har gjennom helgen fått med seg sesongens første program enten direkte, i opptak eller via TV 2 Sumo. I fjor var det 865.000 seere som fikk med seg premieren (Målt med såkalt «Total screen rating»).  

LES OGSÅ:
Kompani Lauritzen tropp 1 - her er deltagerne

716.000 seere så premieren lørdag kveld (førstegangsseing) som også er en sterk oppgang fra i fjor da 569.000 så premieren på lørdagskvelden.

312 000 strømmet programmet

For TV 2 Sumo ble dette tidenes premiere, og i løpet av helgen valgte hele 312.000 seere «Kompani Lauritzen» på strømmetjenesten.

Lanserer også serien «Kaserneliv»,

– Vi er veldig glade for at våre seere har trykket Kompani Lauritzen til sitt bryst! I dag lanserer vi i tillegg TV 2 Sumo-eksklusive serien «Kaserneliv». For når øvelsene er over forsetter hverdagslivet på Setnesmoen.

I «Kaserneliv» får vi et innblikk i hvordan rekruttene lever med det militære regimet døgnet rundt, forteller Kathrine Haldorsen i TV 2.

2021-03039